Dar, omul meu spiritualitatea mea mă explorează, explorând cine sunt, de ce trebuie să fiu aici.

Niciodată nu am fost beat. Doar că nu -mi pasă deloc de droguri.

Ben: [00:48:43] Sigur.

Mike: [00:48:43] Deci sunt părtinitor și de fapt nu aș putea să vă spun exact de ce. Dar sunt părtinitor în acest fel. Cu toate acestea, nu aș fi surprins dacă și clipesc să -l citez pe Jordan Peterson, dar nu aș fi surprins dacă ar putea să -și ia asta – cel puțin luarea lui rezonează mai mult cu mine, adică: există lucruri interesante care se pot întâmpla, Da cu aceste medicamente. Dar pare să fie o înșelăciune de feluri în ceea ce privește accesul statelor la care altfel nu ai putea accesa, iar dacă faci asta suficient, înșelați suficient și există consecințe, practic.

ben: [ 00:49:19] Fără întrebare. Omule, îți voi spune, foarte asemănător cu tine, omule, am crescut, știi, foarte religios, am crescut într -o familie de alcoolici, de fapt și, din acest motiv, nu beau niciodată. Nu am făcut droguri, știți, nu fumați niciodată buruieni. Nimic din asta, nu a fost lucrul meu.

și, știți, de acum, știți, având 37 de ani, am încercat psihedelici și văd beneficii și pentru că am credința că acum sunt sub control, am capacitatea să aleg în mod conștient și să nu vreau să o fac de mai multe ori pe care pot să o aleg ca adult consimțitor și să spun: „Hei, omule, vreau să încerc asta și să văd ce face.”

Există cu siguranță beneficii, Dar pot vedea, de asemenea, cum oamenii o folosesc doar ca o evadare, nu? Deci, îl folosiți pentru a vă contesta și a crește ca om sau o faceți ca o evadare? Și aș spune că un procent mare de oameni fac doar tu pentru a -ți schimba starea, cum ar fi, nimeni nu fumează o articulație pentru că vor să -și extindă conștiința, fumează o articulație pentru că vor să se simtă mai bine.

și cool, dacă asta doriți să faceți, nu este lucrul meu. Dar acum, din nou, coborând pe drumul către psihedelici. Dar, omul meu spiritualitatea mea mă explorează, explorând cine sunt, de ce trebuie să fiu aici. Știi, există alte lucruri despre care nu știm? În primul rând, cred că începe cu a te cunoaște pe tine însuți.

Deci, care sunt credințele mele inconștiente? Care sunt lucrurile care mă împiedică să -mi trăiesc adevărata fericire? Cine sunt eu înăuntru? Ce simt că sunt în centrul meu? Și cum permit asta să trăiască cel mai mult? Adică, știi, persoana care suntem acum, știi, Ben Pakulski, indiferent de motivul pe care acest nume pe care mi l -a pus pe cineva ca un copil este doar setul de povești pe care mi le -am spus până în acest moment, setul de activități și experiențe pe care le -am avut până în acest moment.

asta este cel care am devenit în cele din urmă, sau cel puțin personalitatea pe care am dezvoltat -o ca răspuns la toate aceste situații pe care le -am avut. Deci, de fapt, cine sunt sau este cine am devenit acceptat în această lume? Dreapta? Deci, în copilărie, știi, afli: „Hei, omule, dacă spui acest cuvânt, ai probleme.” Deci nu spuneți acest cuvânt. Dacă acționați în acest fel, oamenii nu vă iubesc, deci nu acționați așa.

Deci dezvoltați această personalitate care să reflecte orice a fost nevoie pentru a aparține societății. Deci, orice ți -a trebuit să obții dragoste. „Este cu adevărat cine sunt? Este cu adevărat ceea ce mă face să mă împlinesc? Este de aceea de ce sunt pe acest pământ? ” Așadar, acolo este călătoria mea, omul este ca: „Bine, haideți să ne retragem toate acestea și să le dezvăluim pe toate aceste B.S. Povești pe care mi le -am pus despre cine este familia mea și de ce nu pot face anumite lucruri și de ce fac anumite lucruri ”, și chiar explorez cine sunt în centrul meu și de ce sunt pe acest pământ. Și pentru mine, aceasta este călătoria spirituală. Încep să decolez straturile cepei, știi?

Mike: [00:52:09] Da.

pret uromexil forte catena

Ben: [00:52:10 ] Cojiți un strat, există altul acolo și continuați să mergeți din ce în ce mai adânc. Și motivul pentru care cred că psihedelicii sunt un instrument util este pentru că, da, va accelera această călătorie. Și atâta timp cât este realizarea faptului că nu este menit să fie ca acest lucru perpetuu, știți. Dacă fac psihedelici, este ca, știi, o dată pe an sau ceva. Și așa o faceți și vedeți lucruri și vă place: „Bine, acum sunt conștient de acest lucru.

Sunt conștient de ceea ce se întâmplă acolo. ” Și atunci acum petrec următoarele 12 luni încercând să meditez la asta și să o înțeleg. „Ce am văzut? Cum pot explora asta în mod conștient? ” Și îți dai seama: „Hei, pot ajunge la aceste state psihedelice sau aceste state alterate fără psihedelici. Bine, acum aș putea accesa lucrurile din meditația mea. Pot, știți, să accesez diferite stări cerebrale prin meditație. ” Ei bine, acesta este un loc puternic. Dar dacă nu l -aș fi văzut în meditație sau psihedelici, nu știu că am ajuns vreodată acolo. Deci, din nou …

Mike: [00:53:00] Care este un exemplu în acest sens? Sunt cu adevărat curios. Dacă există unul pe care nu vă gândiți să -l împărtășiți.

Ben: [00:53:06] Da, omule, fără probleme, voi împărtăși ceva, sunt o carte deschisă. O stare de conștiință modificată, ceea ce înseamnă că te afli într -o stare de meditație și îți părăsești corpul. Și așa că sunteți în cele din urmă treaz, conștient de corpul vostru, dar nu sunteți corpul vostru.

Mike: [00:53:18] Deci, spuneți că este ca un exemplu specific de ceva pe care îl faceți ar fi fost: „Sfânta rahat, ce?”

Ben: [00:53:23] Da. Este o stare modificată, nu?

Mike: [00:53:24] Da.

Ben: [00:53:24], așa că ar fi, o experiență similară pe care s -ar putea să -l aveți dacă luați un psihedelic. Această ieșire a corpului tău fizic și realizând că ești această ființă energică care trăiește într -un corp. Nu ești corpul tău. Trăiești într -un corp și ieși în afara corpului tău, îți urmărești corpul și stă acolo.

Ca, „Oh, bine, este interesant ce se întâmplă și cum pot explora acest lucru puțin mai mult?” Și atunci, știi, ideea că, știi ce se întâmplă când corpul tău dispare? Cine știe? Dar ființa energică care trăiește în interiorul ei dispare sau asta schimbă doar formele? Știi, cine știe?

Nu știu răspunsul, am putea pretinde că este un pic acolo, un pic de woo woo, dar nu știu răspunsul, nu cred că cineva va ști vreodată Răspunsul, este vorba doar de convingerile tale. Deci, știi, explorează -l. De ce nu? Vezi ce se intampla. Și cred că ideea de a avea o explorare creativă a acestor state modificate este foarte interesantă.

Mike: [00:54:14] Ce crezi că înseamnă asta? Sunt sigur că, dacă această experiență te -ar duce cel puțin să începi să citești ceea ce spun ceilalți despre asta sau ce – ar putea fi în științe sau ar putea fi în religie, să fie mai mult din tradiția estică, evident. Ceva mai mult, te -ai uitat la budism? Sunt doar curios, care sunt gândurile tale? Ce crezi că asta înseamnă?

Mike: [00:54:38] Cea mai mare influență a mea asupra acestui proces de gândire este un tip pe nume Wayne Dyer. În mod ironic, prima carte pe care am citit-o vreodată când vine vorba de spiritualitate și îmbunătățire de sine a fost 2007. Și încă până în ziua de azi, el este cea mai mare influență asupra vieții mele. Și am ascultat un podcast pe care l -a făcut săptămâna trecută cu Oprah și mi -a deschis din nou mintea către acest nou tărâm al posibilității de ceea ce este viața cu adevărat.

Dar, știi, intră în gânduri. Ironia lui Wayne este că este extrem de spiritual, dar este, de asemenea, foarte religios. Este un mare credincios în Dumnezeu. Știi, Biblia, dar el este, de asemenea, foarte spiritual. Iar această idee a acestui corp fizic este o manifestare fizică a energiei și a ființei energice care există în interiorul acestuia, există fără corp.

Deci, când mă culc noaptea, ce se culcă? Corpul meu se culcă. Conștiința mea încă trăiește acolo. Știi, încă poți accesa conștiința când dormi. Deci, de fapt, vă puteți antrena pentru a fi în cele din urmă conștient în timp ce corpul dvs. fizic doarme. Așadar, acum asta ne oferă o idee bună că poate această conștiință ar putea exista de fapt fără această formă fizică.

Deci, „Bine, bine, dacă acesta este cazul, poate după ce acest corp se obosește, expiră, mitocondriile nu mai poate produce energie.” Ei bine, unde merge conștiința? Poate că ar putea continua să trăiască. Știi, poate că trebuie să găsească o ființă nouă în care să existe, poate că poate exista într -o dimensiune diferită, într -un tărâm diferit. Cine știe?

Știți, cu cele cinci simțuri ale noastre, suntem limitați la ceea ce pot simți și simțim cele cinci simțuri ale noastre. Poate că există lucruri care există dincolo de cele cinci simțuri ale noastre. Asta pentru mine este doar o explorare fascinantă. Și de aceea cred că acum călătoria trebuie să fie înăuntru, omule. Acesta este singurul lucru care merită explorat.

Acest dialog intern cu tine însuți despre cine ești cu adevărat în centrul tău și ce se împlinește pentru această ființă și cum poți oferi o valoare mai mare speciilor, umanității? În cele din urmă, suntem cea mai leneșă generație a speciilor umane vreodată. Ei bine, cum putem schimba asta? Cum putem ajuta această specie să evolueze de fapt, decât să se dezvolte? Este o conversație foarte interesantă la care în cele din urmă nu am răspuns la om. Explorez doar cum arată împlinirea mea, care este pasiunea mea acum. Știi, cum pot fi un membru care contribuie la specie?

Mike: [00:56:57] Da. Adică, ți -ai putea imagina dacă acest lucru ar fi adevărat, asta schimbă totul. Adică, dacă acest lucru ar fi adevărat, sunteți familiarizați cu cercetările de reîncarnare care ies din UVA?

Ben: [00:57:09] Nu, nu sunt.

Mike: [00:57:10] Oh, tipule, ar trebui să te uiți la el. Așa că a fost început, vreau să spun că numele lui a fost Ian Stevenson și a fost munca vieții lui. El a fost un om de știință prestigios, publicat în reviste majore, decenii de muncă, zeci de ani de studii de caz din întreaga lume. Și așa a murit cu ceva timp în urmă, dar munca sa a fost continuată de protejatul său, Jim Tucker.

Stevenson a scris cărți, Tucker a scris cărți, iar echipa a crescut la mai multe persoane. Nu știu exact câți acum. Am ascultat o prelegere, a fost un panou de cinci ani și asta a fost o prelegere pe care au dat -o acum un an sau doi. Și, practic, practic – puteți să -l verificați, Ben, îl veți găsi fascinant sau pentru oricine ascultă, doar o cercetare Google UVA Recarnare și găsiți tot felul de lucruri.

Dar, practic, ceea ce au este că au mii și mii de studii de caz, în mare parte cu copii, copii mai mici, este cel mai frecvent pentru ei să vorbească despre trăirea înainte, nu? Așadar, ar putea fi un copil și există, aș spune, „teme”, iar aceste teme sunt consistente peste tot în lume, cultura diferită, nu contează.

Deci ar putea vorbi despre, știi, s-ar putea să ai un copil de patru ani, copilul tău de patru ani ar putea să vină la tine într-o zi și să spui: „Hei, cum este familia mea face?” Și îți place, „Ce vrei să spui?” Și ei spun: „Oh, ei bine, soția mea Mary și copiii mei, Billy și,„ voi spune, „Romi”, fiica mea și vă place, „Despre ce vorbiți?”

și îți vor spune o poveste despre, știi, asta făceau ultima viață și asta s -a întâmplat cu ei. Și astfel au mii și mii de aceștia, dar ceea ce este și mai interesant este că aproximativ jumătate dintre ei, vreau să spun 1.700, 1.800 sunt cazuri rezolvate. Înțeles: Deci începe cu așa ceva și apoi echipa primește informații, din nou, acesta este ca un copil de patru sau cinci ani, în vârstă de șase ani și apoi merge și verifică tot ceea ce spuneau și găsește cine erau în precedentul lor Viața și aflările: „O, da, această persoană atât de și așa a fost căsătorită cu Mary și a avut doi copii.”

Deci, a existat un caz particular care a făcut rundele în mass -media. Nu știu, acum câțiva ani. Așa că a fost un copil, cu poveste lungă, a avut multe probleme să doarmă, el ar avea acest vis recurent de a fi prins în cabina unui avion și a fost pe foc. Și a fost obsedat de al doilea război mondial și de lupta cu câini și asta ar fi tot ce ar fi atras, este lupta cu câini și avioanele pe foc, iar părinții erau un pic îngrijorați.

Dar, știi, copiii trec prin faze ciudate și orice altceva. Dar nu a dispărut. Și când a îmbătrânit puțin, au început să -l întrebe despre asta. Cum ar fi: „Deci, ce este? Ce este despre toate aceste rahaturi care contează atât de mult pentru tine? ” Și le -a spus că a fost în al doilea război mondial și că a fost doborât în ​​Japonia și a fost o moarte foarte traumatică. Și a rămas blocat în acest sens, nu?

Și deci părinții care sunt foarte creștini și au fost ca: „Bine, orice, tipule”. Dar, în timp ce a continuat și au primit mai multe informații din el și mi -a spus, acesta a fost numele meu, acesta a fost escadrila sau orice am fost în care mă aflam. Și, în cele din urmă, au plecat și au verificat -o și iată, a existat un persoană cu acest nume din acea escadrilă care a fost doborâtă peste un golf din Japonia. Și așa, în acel moment, au fost ca: „Whoa, așteaptă un minut”.

Copilul era tânăr, nu -mi amintesc de vârsta exactă, de șase, șapte ani. Nu există nicio modalitate în care acest copil face acest rahat, știi ce vreau să spun? Așa că au aranjat și … a existat unul, dacă îmi amintesc corect, un tip, Charlie-ceva, care este încă în viață, care se afla în acea escadrilă, au aranjat un apel Skype cu fiul lor, nu le-a spus cine era tipul . „Hei, există cineva pe care vrem să -l întâlnești.”

le vede pe Skype și începe să plângă. „Charlie, ce mai faci? Cum bla, bla? ” Știi, „Cum sunt copiii tăi?” Și, la acel moment, părinții sunt la fel de „bine, nu știm exact ce înseamnă asta sau de ce are Dumnezeu … de ce acest copil nu este în cer?” Sau, „De ce s -a întors? Nu știm, dar acest lucru s -a întâmplat. ” Deci se termină cu povestea.

A existat o companie de film care a cumpărat drepturile de a face un film despre asta, iar ei au zburat – este posibil ca filmul să fi ieșit de fapt, nu știu, nu l -am văzut niciodată. Evident, nu a fost un lucru cu versiune largă. Dar l -au zburat în Japonia, unde au găsit avionul pe fundul golfului și el a ținut o înmormântare pentru sine în viața sa anterioară.

Și după aceea, acesta a fost sfârșitul viselor, acesta a fost sfârșitul pentru el. Aceasta a fost închidere și a putut să meargă mai departe. Deci, acesta este doar una dintre numeroasele povești din care au ieșit, numeroasele studii de caz, care au ieșit din echipa UVA care se uită la reîncarnare.

Ben: [01:02:05] din nou , Paradigma noastră este la fel de largă ca ceea ce suntem învățați ca copii, nu? Așadar, dacă nimeni nu ți -a explicat vreodată acest lucru sau a încercat să -ți explice, nu poți să crezi. Deci nu mă îndoiesc de nimic, omule. Cum ar fi, îmi trăiesc viața ca sceptică, dar și una cu mintea deschisă. Nu știu. Nu pot spune da, nu pot spune nu. Dar se pare că aceste lucruri sunt foarte posibile. Am avut multe lucruri în viața mea, care sunt prea coincidente pentru a fi coincidență, nu? Este incredibil, deci cine știe?

Mike: [01:02:35] Sincronicitate.

Ben: [01:02:37] Și se întâmplă prea des, omule.

Mike: [01:02:40] Vizualizarea la distanță este o altă dovadă fascinantă documentată. O mulțime de dovezi documentate. Nu există nicio întrebare că unii au fost și sunt foarte buni în acest sens. Și este doar, cum explicați asta?

Ben: [01:02:55] Și apoi aduci întrebarea în Mike, ce se întâmplă dacă toată lumea se pricepe la asta? Dar suntem și noi …

Mike: [01:02:58] Oh, da. Adică, dacă ai doar – am urmărit interviuri cu oameni care au participat la original, mergând până la programul original Stanford și apoi la – ce a fost? A fost aici, în Maryland, de fapt, a fost bazat.